pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Buzz crew
16.10.2024.

AF1 EVO: REDEFINEȘTE CONFORTUL ȘI STILUL COOL

Hei guys!

Dacă ești pasionat de sneakerși, la fel ca mine, Buzz are niște vești grozave pentru tine!

 

Când vine vorba de sneakerși, îmi place să diversific și mereu aleg ceva mai special, care să iasă în evidență din colecția mea. Totuși, rareori ratez un „hibrid” al unui model clasic, pentru că noutățile la sneakerși îmi dau libertatea să fiu creativ, să experimentez și să încerc noi combinații de ținute.

Sunt sigur că toți am avut măcar o pereche de „Air Force 1” în colecția noastră, nu? Tocmai de aceea, de data asta, Nike ne-a făcut o surpriză plăcută cu „Air Force 1 Evo”. Force au acum o bulă de aer și un swoosh Nike ondulat, și crede-mă, arată super cool! În rest, sunt la fel de confortabili și plăcuți, perfecți pentru sezonul de toamnă. Cu forsice nu poți da greș!

După streetwear, Air Force sunt cei mai iubiți printre fanii baschetului, și de aceea acești sneakerși încă există și astăzi. În 1982, Nike a lansat AF1 ca pantof de baschet, și după mai bine de 40 de ani, încă ne bucurăm de variații și culori diferite ale acestui model legendar

Mi-am combinat noii sneakerși cu o ținută sportivă, dar asta e doar una dintre multele combinații cool pe care le poți face. Air Force 1 Evo sunt o alegere perfectă pentru orice look!

Găsește perechea ta de Air Force 1 Evo în cel mai apropiat magazin BUZZ sau online. Grăbește-te și prinde-ți perechea!

 

Ne vedem!

 

@vanjavu

A fost util acest articol

Articole similare