pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Buzz crew
25.09.2024.

Nike Dunk Low: The Iconic One

Bună, tuturor!

Eu sunt Iljana, sau, cum îmi puteți spune Illy. Sunt sportivă profesionistă, dar de curând am devenit și influencer în lumea modei. Ceea ce îmi place cel mai mult este combinația dintre lumea sportului și cea a modei, în special stilul urban, care mă definește. Deși petrec mult timp cu o varietate de modele Nike datorită profesiei mele, preferatul meu și cel mai purtat model din toate timpurile este Nike Dunk Low Next Nature.

Când am deschis cutia de sneakersi și i-am văzut pentru prima dată, am știut că acești sneakersi sunt speciali. Culoarea oh-so-sweet mauve a acestui model atrage imediat atenția, fiind perfectă pentru orice ținută urbană. Nike Dunk Low este un model iconic al baschetului din anii '80. Au un profil jos cu șireturi clasice și logo-ul Nike care subliniază calitatea, originalitatea și stilul celui mai bun brand și le arată tuturor de ce Nike este o alegere de top.

Confortabili, ușori și stilați - Nike Dunk Low Next Nature sunt un model care poate fi descris pe scurt ca un "must-have". Și da, acest model poate aduce un plus oricărei ținute. De data aceasta i-am asortat cu un tricou Nike și o fustă neagră simplă. Tu cum i-ai stiliza? Arată-ne combinațiile tale și etichetează Buzz pe Instagram. Până atunci, bucură-te de aceste zile însorite, relaxează-te și pășește cu capul sus în noii tăi Dunks.

Disponibili în toate magazinele BUZZ și online.

Cu drag,

@illy

A fost util acest articol

Articole similare