pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Buzz crew
31.07.2024.

New Balance 550 White Grey – Clasicul Modern!

Salutare, Buzz Crew fam! Ciprian aici, gata să îți prezint ultima achiziție din colecția mea - New Balance 550 White Grey.

Dacă ești în căutarea unei perechi de sneakerși care îmbină perfect vibrațiile vintage cu elemente moderne, New Balance 550 White Grey este alegerea ideală.

Acest model preia designul atemporal al anilor '80 și îi adaugă accente contemporane care îl fac să devină un must-have pentru orice pasionat de sneakerși. Silueta clasică este un omagiu adus pantofilor de baschet din anii '80, aducând o notă retro, dar mereu la modă.

 

Paleta de culori alb și gri îți garantează că acești sneakerși se potrivesc cu orice ținută, de la casual la streetwear. Cu materiale ușoare, dar rezistente și amortizarea clasică New Balance, vei fii confortabil toată ziua. Cu New Balance 550 în picioare vei atrage privirile oriunde te duci, fie că este o zi relaxantă sau o seară în oraș.

Asortează-i cu pantalonii tăi preferați New Balance și fii pregătit să te lași admirat la fiecare pas. Crede-mă, New Balance 550 White Grey nu este doar o pereche de sneakerși, este o întreagă atitudine!

Vino în magazinele Buzz Sneaker Station sau online și ia-ți și tu perechea perefeată de New Balance. Rămâi fresh, rămâi original!

 

Pe curând,

Ciprian

A fost util acest articol

Articole similare

18.
Sep.
2024.
Buzz crew
04.
Sep.
2024.
Buzz crew
14.
Aug.
2024.
Buzz crew