pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Buzz crew
18.07.2024.

Stil Retro-Futuristic cu Nike ZOOM VOMERO 5

Bună, dragi urmăritori BUZZ!

 

Mă numesc Milla și sunt cea mai nouă membră a echipei minunate BUZZ. Sunt o mare pasionată de muzică și DJ rezident la EXE, dar sunt și o adevărată iubitoare de modă și sneakerși. De aceea sunt atât de încântată să împărtășesc cu noi noii mele sneakerși preferați pentru vară – Nike ZOOM VOMERO 5.

Nike este brandul la care revin mereu. Pentru mine, a devenit un simbol al confortului și stilului, și când vine vorba de sneakerși, prioritatea mea este să fie foarte confortabili. Mai ales vara, pentru că sunt mereu în mișcare! Nike ZOOM VOMERO 5 combină perfect ambele calități și se potrivesc cu orice, permițându-mi combinații infinite de ținute. Aici i-am combinat o pereche de pantaloni scurți din colecția Nike Sportswear, body și tricou, dar pot fi purtați la fel de ușor și cu o rochie cool de vară.

Motivul principal pentru confortul de neegalat este talpa Zoom Air, care este proiectată special pentru stabilitate și confort. La urma urmei, inițial au fost destinați pentru alergare! Și chiar dacă nu alerg atât de des, ceea ce mi-a atras imediat atenția a fost stilul lor retro, dar totuși futurist.

Nike ZOOM VOMERO 5 vă așteaptă în magazinele BUZZ și online.

 

Ne vedem curând,

Milla

A fost util acest articol

Articole similare

04.
Sep.
2024.
Buzz crew
14.
Aug.
2024.
Buzz crew
07.
Aug.
2024.
Buzz crew