pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Buzz crew
10.07.2024.

"Must-have-ul" stilului tău urban - adidas Campus 00s

Salutare, prieteni! Aici Stjuart,

Dacă nu îți poți imagina o zi fără Instagram și fără a urmări în mod regulat cele mai faimoase bloguri din lume, probabil că până acum ai observat că majoritatea postărilor fac referire la combinațiile de "street style" aduse de cei mai populari influenceri, fashion bloggeri și artiști care fac parte din cultura hip hop și pop. Stilul lor, fie că vorbim despre ținutele de zi cu zi sau cele pentru ocazii de seară, este întotdeauna completat de sneakerși urbani. Printre aceștia se numără, fără îndoială, sneakerșii adidas Campus 00s despre care toată lumea vorbește.

adidas Campus 00s sunt sneakerși de lifestyle, chiar dacă au debutat pe terenul de baschet. O siluetă iconică, îmbrăcată în piele premium și material textil moale, cu o culoare distinctivă și un design modern, sunt exact motivele pentru care am ales adidas Campus 00s și care vor deveni în curând un element "must-have" al stilului tău. Blugi scurți, un tricou oversized adidas și o șapcă New Era sunt combinația mea de vară pentru acești sneakerși.

Originali și speciali, concepuți pentru a fi purtați zilnic sau cu un pic mai multă eleganță, aceștia sunt sneakerșii adidas Campus 00s.

Disponibili în toate magazinele BUZZ și online.

Până data viitoare,

 

@stjuarti

A fost util acest articol

Articole similare